Pistácie jsou zdrojem zdraví a krásy. Jak vybrat ty nejlepší a využít je v kuchyni?
2
/
12
Prohlédnout znovu
Pistácie jsou zdrojem zdraví a krásy. Jak vybrat ty nejlepší a využít je v kuchyni?
Kvalitní pistácie poznáte podle zelené barvy. Čím tmavší, tím kvalitnější.
|
iStock
Kvalitní pistácie by měly mít otevřenou skořápku
|
iStock
Panna cotta s granátovým jablkem
|
F.O.O.D.
Chlebíček s petrželí
|
F.O.O.D.
Pistáciový krém můžete používat například jako sladkou pomazánku
|
Alika
Video se připravuje ...
Domácí pistáciová zmrzlina
|
iStock
Kuřecí špízy se skořicí a pistáciemi
|
F.O.O.D.
Video se připravuje ...
Mrkvový dort s ananasem a banány
|
F.O.O.D.
Pečené hrušky
|
F.O.O.D.
Smoothie s kokosovým mlékem
|
F.O.O.D.