Logo magazínu

Pistácie jsou zdrojem zdraví a krásy. Jak vybrat ty nejlepší a využít je v kuchyni?

5 / 12
Prohlédnout znovu

Pistácie jsou zdrojem zdraví a krásy. Jak vybrat ty nejlepší a využít je v kuchyni?

Kvalitní pistácie poznáte podle zelené barvy. Čím tmavší, tím kvalitnější. | iStock
Kvalitní pistácie by měly mít otevřenou skořápku | iStock
Panna cotta s granátovým jablkem | F.O.O.D.
Chlebíček s petrželí | F.O.O.D.
Pistáciový krém můžete používat například jako sladkou pomazánku | Alika
Video se připravuje ...
Domácí pistáciová zmrzlina | iStock
Kuřecí špízy se skořicí a pistáciemi | F.O.O.D.
Video se připravuje ...
Mrkvový dort s ananasem a banány | F.O.O.D.
Pečené hrušky | F.O.O.D.
Smoothie s kokosovým mlékem | F.O.O.D.