Logo magazínu

Dobrý svařák se nevaří! Sommelierka radí, jak ho správně připravit

1 / 11
Prohlédnout znovu

Dobrý svařák se nevaří! Sommelierka radí, jak ho správně připravit

Do svařáku se hodí koření i ovoce | iStock
Video se připravuje ...
V zimě vás svařák příjemně zahřeje a pomůže i při nachlazení | iStock
Svařák je symbolem vánočních trhů | iStock
Koření vhodné do svařáku je podobné, jako se používá do vánočního cukroví | iStock
Národní sommelierka Klára Kollárová | vinazmoravyvinazcech.cz
Chcete-li dobrý svařák, použijte dobré víno | iStock
Víno by se při přípravě svařáku nikdy nemělo vařit | iStock
Do svařáku můžete přidat pomeranče, citrony, rozinky, mandarinky, sušené švestky nebo třeba ananas | iStock
Nebojte se při přípravě svařáku experimentovat s kořením nebo ovocem | iStock
Video se připravuje ...