Dobrý svařák se nevaří! Sommelierka radí, jak ho správně připravit
1
/
11
Prohlédnout znovu
Dobrý svařák se nevaří! Sommelierka radí, jak ho správně připravit
Do svařáku se hodí koření i ovoce
|
iStock
Video se připravuje ...
V zimě vás svařák příjemně zahřeje a pomůže i při nachlazení
|
iStock
Svařák je symbolem vánočních trhů
|
iStock
Koření vhodné do svařáku je podobné, jako se používá do vánočního cukroví
|
iStock
Národní sommelierka Klára Kollárová
|
vinazmoravyvinazcech.cz
Chcete-li dobrý svařák, použijte dobré víno
|
iStock
Víno by se při přípravě svařáku nikdy nemělo vařit
|
iStock
Do svařáku můžete přidat pomeranče, citrony, rozinky, mandarinky, sušené švestky nebo třeba ananas
|
iStock
Nebojte se při přípravě svařáku experimentovat s kořením nebo ovocem
|
iStock
Video se připravuje ...