Začínáme péct: 33 osvědčených tipů a triků, aby se vám cukroví povedlo
5
/
16
Prohlédnout znovu
Začínáme péct: 33 osvědčených tipů a triků, aby se vám cukroví povedlo
Linecké cukroví
|
iStock
Linecké cukroví je klasikou, která na našem stole nemůže chybět.
|
istock
Video se připravuje ...
Kokosky jsou oblíbeným vánočním cukrovím, máte je taky?
|
iStock
Křehká těsta zpracovávejte rychle. Máslo do nich přidávejte ve chvíli, kdy není ještě úplně měkké.
|
iStock
Na plech raději dávejte stejně velké vykrojené tvary, jinak se neupečou rovnoměrně
|
iStock
Išelské koláčky mají tradičně kulatý tvar. Jaký však zvolíte vy, je jen na vás
|
F.O.O.D.
Pracny
|
F.O.O.D.
Pusinky
|
iStock
Na pečení vanilkových rohlíčků je ideální první prosincový víkend, aby se stihly rozležet
|
iStock
Video se připravuje ...
Rohlíčky obalujte v cukru až poté, co vychladnou, jinak se vám polámou
|
iStock
Na obalení rohlíčků použijte cukr ovoněný pravou vanilkou
|
iStock
Nepečené cukroví
|
iStock
Nepečené kuličky patří mezi nejoblíbenější druhy vánočního cukroví
|
iStock
Video se připravuje ...