Logo magazínu

Začínáme péct: 33 osvědčených tipů a triků, aby se vám cukroví povedlo

4 / 16
Prohlédnout znovu

Začínáme péct: 33 osvědčených tipů a triků, aby se vám cukroví povedlo

Linecké cukroví | iStock
Linecké cukroví je klasikou, která na našem stole nemůže chybět. | istock
Video se připravuje ...
Kokosky jsou oblíbeným vánočním cukrovím, máte je taky? | iStock
Křehká těsta zpracovávejte rychle. Máslo do nich přidávejte ve chvíli, kdy není ještě úplně měkké. | iStock
Na plech raději dávejte stejně velké vykrojené tvary, jinak se neupečou rovnoměrně | iStock
Išelské koláčky mají tradičně kulatý tvar. Jaký však zvolíte vy, je jen na vás | F.O.O.D.
Pracny | F.O.O.D.
Pusinky | iStock
Na pečení vanilkových rohlíčků je ideální první prosincový víkend, aby se stihly rozležet | iStock
Video se připravuje ...
Rohlíčky obalujte v cukru až poté, co vychladnou, jinak se vám polámou | iStock
Na obalení rohlíčků použijte cukr ovoněný pravou vanilkou | iStock
Nepečené cukroví | iStock
Nepečené kuličky patří mezi nejoblíbenější druhy vánočního cukroví | iStock
Video se připravuje ...