Logo magazínu

Kuře na grilu: 5 způsobů, jak ho připravit, aby byl výsledek perfektní!

1 / 18
Prohlédnout znovu

Kuře na grilu: 5 způsobů, jak ho připravit, aby byl výsledek perfektní!

Marináda pomůže koření to pořádně rozbalit | iStock
Kuře pečené na plechovce se jen rozpadá | časopis F.O.O.D.
Na kuřecí špízy bude skvělá citrusová marináda | iStock
Grilované kuře dejte do čerstvých housek a máte pohoštění na piknik | časopis F.O.O.D.
Kuřecí maso skvěle chutná s citrony | iStock
Video se připravuje ...
Kuřecí maso nechte v marinádě odpočívat alespoň 30 minut předtím, než ho položíte na gril | iStock
Kuře pečené naplacato nikdy nebude nedopečené | iStock
Chcete-li se vyhnout typicky lepkavé kůži upečeného kuřete, nechte ji ošlehat plameny až 5 minut před koncem grilování | iStock
Křídla otáčejte na grilu častěji než stehna nebo prsa | iStock
Křidýlka namáčejte do dipu nebo domácího kečupu | iStock
Kuře pečené naplacato se lépe propeče | iStock
Grilovaná křídla podle našeho receptu si zamilujete | iStock
Kuřecí křídla na sobě nemají příliš masa, zato je ale dokonale jemné a šťavnaté | iStock
Pečené kuře doplňte vychlazeným pivem a domácími hranolky | iStock
Marinádu na křídla nebo stehýnka natírejte štětcem během pečení | iStock
Kuře pečené na plechovce bude šťavnaté a voňavé | iStock
Video se připravuje ...