Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla, kompot nebo je přidejte k masu
3
/
13
Prohlédnout znovu
Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla, kompot nebo je přidejte k masu
Kdoule krásně voní
|
iStock
Kdoule připomíná něco mezi žlutým jablkem a hruškou
|
iStock
Video se připravuje ...
Stejně jako jablko nebo hruška má uprostřed jádřinec
|
iStock
Kdouloně bývají většinou obsypané plody
|
iStock
Kdoulový kompot
|
iStock
Kdoulový džem
|
iStock
Kdoulová povidla
|
iStock
Kdoule můžete přidat k pečenému kuřeti
|
iStock
Kdoule stačí omýt, případně oloupat, a zbavit jádřinců.
|
iStock
Hodí se i k vepřovému masu
|
iStock
Kdoulový kompot
|
iStock
Video se připravuje ...