Houby s octem: 3 vynikající recepty, jak si uchovat hříbky a další poklady z lesa na zimu
4
/
12
Prohlédnout znovu
Houby s octem: 3 vynikající recepty, jak si uchovat hříbky a další poklady z lesa na zimu
Houby v octě
|
iStock
Video se připravuje ...
Zavařené houby jsou lahůdka
|
iStock
Houby nejprve povařte ve slaném nálevu a zchlaďte v ledové vodě
|
iStock
Video se připravuje ...
Předvařené houby a koření rozdělte do skleniček a pak zalijte horkým nálevem
|
iStock
Houby s koprem
|
iStock
Malé hříbky s divokým kořením
|
iStock
Na zavařování jsou ideální malé houbičky, například hříbky nebo lišky
|
iStock
Houby s česnekem a bobkovým listem
|
iStock
Houby v octě jsou delikatesa
|
iStock
Houby nechte po zavařování alespoň tři týdny odležet
|
iStock