Logo magazínu

Houby s octem: 3 vynikající recepty, jak si uchovat hříbky a další poklady z lesa na zimu

5 / 12
Prohlédnout znovu

Houby s octem: 3 vynikající recepty, jak si uchovat hříbky a další poklady z lesa na zimu

Houby v octě | iStock
Video se připravuje ...
Zavařené houby jsou lahůdka | iStock
Houby nejprve povařte ve slaném nálevu a zchlaďte v ledové vodě | iStock
Video se připravuje ...
Předvařené houby a koření rozdělte do skleniček a pak zalijte horkým nálevem | iStock
Houby s koprem | iStock
Malé hříbky s divokým kořením | iStock
Na zavařování jsou ideální malé houbičky, například hříbky nebo lišky | iStock
Houby s česnekem a bobkovým listem | iStock
Houby v octě jsou delikatesa | iStock
Houby nechte po zavařování alespoň tři týdny odležet | iStock