Jeřabiny dozrávají! Podle čeho poznáte ty jedlé, na co jsou dobré a jak je chutně zužitkovat?
1
/
14
Prohlédnout znovu
Jeřabiny dozrávají! Podle čeho poznáte ty jedlé, na co jsou dobré a jak je chutně zužitkovat?
Zavařenina z jeřabin
|
iStock
Jeřabiny se sladkými plody poznáte hlavně podle listů
|
iStock
Video se připravuje ...
Jeřabinová zavařenina
|
iStock
Jeřabiny se sbírají koncem září
|
iStock
Jeřabinová zavařenina
|
iStock
Jeřabiny můžete při zavařování zkombinovat s šípky
|
iStock
Některé jeřabiny jsou velmi trpké a za syrova nepoživatelné
|
iStock
Jeřabiny lze sbírat i poté, co přejdou mrazem.
|
iStock
Arónie neboli černý jeřáb roste často v zahradách jako živý plot
|
iStock
Šťáva z arónie
|
iStock
Šťáva z arónie se pije zředěná vodou. Je velmi zdravá.
|
iStock
Zavařenina z arónie je skvělá například na palačinky
|
iStock
Video se připravuje ...