Logo magazínu

Jeřabiny dozrávají! Podle čeho poznáte ty jedlé, na co jsou dobré a jak je chutně zužitkovat?

1 / 14
Prohlédnout znovu

Jeřabiny dozrávají! Podle čeho poznáte ty jedlé, na co jsou dobré a jak je chutně zužitkovat?

Zavařenina z jeřabin | iStock
Jeřabiny se sladkými plody poznáte hlavně podle listů | iStock
Video se připravuje ...
Jeřabinová zavařenina | iStock
Jeřabiny se sbírají koncem září | iStock
Jeřabinová zavařenina | iStock
Jeřabiny můžete při zavařování zkombinovat s šípky | iStock
Některé jeřabiny jsou velmi trpké a za syrova nepoživatelné | iStock
Jeřabiny lze sbírat i poté, co přejdou mrazem. | iStock
Arónie neboli černý jeřáb roste často v zahradách jako živý plot | iStock
Šťáva z arónie | iStock
Šťáva z arónie se pije zředěná vodou. Je velmi zdravá. | iStock
Zavařenina z arónie je skvělá například na palačinky | iStock
Video se připravuje ...