Logo magazínu

Steaky z květáku: Levná dobrota, u které vám vůbec nebude vadit, že je bez masa

2 / 15
Prohlédnout znovu

Steaky z květáku: Levná dobrota, u které vám vůbec nebude vadit, že je bez masa

Steaky s omáčkou chimichurri | iStock
Květák nejdříve zbavte listů a odřízněte přesahující košťál | iStock
Očištěný květák nakrájejte na plátky silné asi 1-1,5 cm | iStock
Květákové steaky se zázvorovo-sójovou omáčkou | iStock
Ke steakům se hodí svěží omáčka gremolata | iStock
Gremolata | iStock
Hotové steaky posypejte nasekanou petrželkou | iStock
Květákové steaky s parmazánem | iStock
Květákové steaky po italsku | iStock
Steaky lze připravit i na grilu | iStock
Květákový steak s omáčkou chimichurri | iStock
Květákové steaky zapečené se sýrem | iStock
Omáčka chimichurri | iStock
Video se připravuje ...
Video se připravuje ...