Steaky z květáku: Levná dobrota, u které vám vůbec nebude vadit, že je bez masa
2
/
15
Prohlédnout znovu
Steaky z květáku: Levná dobrota, u které vám vůbec nebude vadit, že je bez masa
Steaky s omáčkou chimichurri
|
iStock
Květák nejdříve zbavte listů a odřízněte přesahující košťál
|
iStock
Očištěný květák nakrájejte na plátky silné asi 1-1,5 cm
|
iStock
Květákové steaky se zázvorovo-sójovou omáčkou
|
iStock
Ke steakům se hodí svěží omáčka gremolata
|
iStock
Gremolata
|
iStock
Hotové steaky posypejte nasekanou petrželkou
|
iStock
Květákové steaky s parmazánem
|
iStock
Květákové steaky po italsku
|
iStock
Steaky lze připravit i na grilu
|
iStock
Květákový steak s omáčkou chimichurri
|
iStock
Květákové steaky zapečené se sýrem
|
iStock
Omáčka chimichurri
|
iStock
Video se připravuje ...
Video se připravuje ...