Logo magazínu

Tyto druhy ovoce a zeleniny nikdy neskladujte dohromady. Začnou se mnohem rychleji kazit!

5 / 9
Prohlédnout znovu

Tyto druhy ovoce a zeleniny nikdy neskladujte dohromady. Začnou se mnohem rychleji kazit!

I když se okurky a rajčata používají společně do spousty jídel, skladovat byste je měli odděleně | iStock
Video se připravuje ...
Jablka produkují etylen, který urychluje dozrávání i kažení ostatního ovoce i zeleniny | iStock
Etylen může pomoci dozrávání zelených rajčat | iStock
Jablka jsou citlivá na různé pachy, nedávejte je proto do blízkosti cibule, česneku ani brambor | iStock
Video se připravuje ...
Také houby přejímají různé pachy, proto je skladujte dál od aromatických potravin a jídel | iStock
Ne všechnu zeleninu a ovoce je dobré dávat do lednice. | iStock
Salát do lednice klidně dejte, ale okurky nebo cukety v ní zbytečně ztrácí chuť | iStock