Logo magazínu

Grilování tak trochu jinak: Jak to dělají v Chorvatsku, Japonsku nebo Argentině?

5 / 19
Prohlédnout znovu

Grilování tak trochu jinak: Jak to dělají v Chorvatsku, Japonsku nebo Argentině?

Tradiční argentinské grilování zvané asado | iStock
Chorvatská pljeskavica s ajvarem a čerstvou cibulí | iStock
Pljeskavica s ajvarem v pita chlebu | F.O.O.D.
Grilované ražniči | iStock
Mleté jehněčí maso na špejli | iStock
Kebab na špejli | iStock
Korejské BBQ | iStock
Korejské BBQ | iStock
Korejské bulgogi neboli ohnivé maso | iStock
Japonský způsob grilování zvaný yakiniku | iStock
Japonský způsob grilovaní yakitori na malém grilu | iStock
Japonské kuřecí špízy | iStock
Japonské koření sedmi vůní | iStock
Takto se v Argentině grilují žebra | iStock
Video se připravuje ...
Tradiční argentinské grilování zvané asado na venkově | iStock
Tradiční argentinská omáčka chimichurri | iStock
Africká chakalaka se skvěle hodí ke grilovanému masu | iStock
Video se připravuje ...