Grilování tak trochu jinak: Jak to dělají v Chorvatsku, Japonsku nebo Argentině?
2
/
19
Prohlédnout znovu
Grilování tak trochu jinak: Jak to dělají v Chorvatsku, Japonsku nebo Argentině?
Tradiční argentinské grilování zvané asado
|
iStock
Chorvatská pljeskavica s ajvarem a čerstvou cibulí
|
iStock
Pljeskavica s ajvarem v pita chlebu
|
F.O.O.D.
Grilované ražniči
|
iStock
Mleté jehněčí maso na špejli
|
iStock
Kebab na špejli
|
iStock
Korejské BBQ
|
iStock
Korejské BBQ
|
iStock
Korejské bulgogi neboli ohnivé maso
|
iStock
Japonský způsob grilování zvaný yakiniku
|
iStock
Japonský způsob grilovaní yakitori na malém grilu
|
iStock
Japonské kuřecí špízy
|
iStock
Japonské koření sedmi vůní
|
iStock
Takto se v Argentině grilují žebra
|
iStock
Video se připravuje ...
Tradiční argentinské grilování zvané asado na venkově
|
iStock
Tradiční argentinská omáčka chimichurri
|
iStock
Africká chakalaka se skvěle hodí ke grilovanému masu
|
iStock
Video se připravuje ...