Logo magazínu

Dovolenkové sladkosti podle Josefa Maršálka: Víte, co je portokalopita, torta Caprese nebo čupavci?

1 / 19
Prohlédnout znovu

Dovolenkové sladkosti podle Josefa Maršálka: Víte, co je portokalopita, torta Caprese nebo čupavci?

Řecký koláč portokalopita | Česká televize
Čupavci | Česká televize
Italská torta Caprese | Česká televize
Řecký koláč portokalopita | Česká televize
Z pomerančů ořízněte kůru, kterou použijete na sirup, a vyřízněte dílky dužniny, kterými koláč ozdobíte | Česká televize
Sirup z pomerančové kůry a džusu | Česká televize
Upečený korpus ihned po vytažení z trouby přelijte horkým sirupem | Česká televize
Nebojte se, že je sirupu hodně. Po chvíli se do horkého korpusu vsákne. | Česká televize
Torta Caprese | Česká televize
Hrušky před pošírováním jen oloupejte | Česká televize
Hrnec nezakrývejte pokličkou, jen papírem na pečení a dobře ho k hladině přimáčkněte | Česká televize
Upečený korpus na tortu Caprese | Česká televize
Korpus ozdobte rozpůlenými pošírovanými hruškami | Česká televize
Čupavci | Česká televize
Upečené těsto na čupavce | Česká televize
Upečené těsto na čupavce nakrájejte na stejně velké kostky | Česká televize
Kostky namočte do čokoládové polevy | Česká televize
Nakonec kostky obalte v nastrouhaném kokosu | Česká televize
Video se připravuje ...