Dovolenkové sladkosti podle Josefa Maršálka: Víte, co je portokalopita, torta Caprese nebo čupavci?
3
/
19
Prohlédnout znovu
Dovolenkové sladkosti podle Josefa Maršálka: Víte, co je portokalopita, torta Caprese nebo čupavci?
Řecký koláč portokalopita
|
Česká televize
Čupavci
|
Česká televize
Italská torta Caprese
|
Česká televize
Řecký koláč portokalopita
|
Česká televize
Z pomerančů ořízněte kůru, kterou použijete na sirup, a vyřízněte dílky dužniny, kterými koláč ozdobíte
|
Česká televize
Sirup z pomerančové kůry a džusu
|
Česká televize
Upečený korpus ihned po vytažení z trouby přelijte horkým sirupem
|
Česká televize
Nebojte se, že je sirupu hodně. Po chvíli se do horkého korpusu vsákne.
|
Česká televize
Torta Caprese
|
Česká televize
Hrušky před pošírováním jen oloupejte
|
Česká televize
Hrnec nezakrývejte pokličkou, jen papírem na pečení a dobře ho k hladině přimáčkněte
|
Česká televize
Upečený korpus na tortu Caprese
|
Česká televize
Korpus ozdobte rozpůlenými pošírovanými hruškami
|
Česká televize
Čupavci
|
Česká televize
Upečené těsto na čupavce
|
Česká televize
Upečené těsto na čupavce nakrájejte na stejně velké kostky
|
Česká televize
Kostky namočte do čokoládové polevy
|
Česká televize
Nakonec kostky obalte v nastrouhaném kokosu
|
Česká televize
Video se připravuje ...