Logo magazínu

Odpalované těsto podle Josefa Maršálka: Naučte se dokonalé větrníky nebo oblíbené churros

3 / 15
Prohlédnout znovu

Odpalované těsto podle Josefa Maršálka: Naučte se dokonalé větrníky nebo oblíbené churros

Větrníky podle Josefa Maršálka | Česká televize
Churros s čokoládovou omáčkou | Česká televize
Churros mohou mít různé tvary | iStock
Buchty po ránu | Česká televize
Suroviny na odpalované těsto se nejdříve "vaří," dokud nevznikne kompaktní hmota | Česká televize
Do hmoty se jedno po druhém zapracují vejce. Výsledkem by mělo být lehce tekuté těsto, které je potřeba nechat vychladnout. | Česká televize
Na plech nastříkejte pomocí cukrářského sáčku větrníky | Česká televize
Větrníky by měly mít mezi sebou dost místa, protože během pečení nabudou | Česká televize
Upečené větrníky rozkrojte pilkovým nožem | Česká televize
Nastříkejte na ně nejdříve vanilkový krém | Česká televize
A pak karamelovou šlehačku | Česká televize
Vršky větrníků namočte v karamelové polevě a přiklopte jimi spodní díly | Česká televize
Při přípravě churros pomocí cukrářského sáčku do rozpáleného oleje vytlačujte kousky těsta a smažte je dozlatova | Česká televize
Churros nechte odkapat na savé papírové utěrce a pak je obalte v krupicovém cukru se skořicí | Česká televize
Video se připravuje ...