Odpalované těsto podle Josefa Maršálka: Naučte se dokonalé větrníky nebo oblíbené churros
2
/
15
Prohlédnout znovu
Odpalované těsto podle Josefa Maršálka: Naučte se dokonalé větrníky nebo oblíbené churros
Větrníky podle Josefa Maršálka
|
Česká televize
Churros s čokoládovou omáčkou
|
Česká televize
Churros mohou mít různé tvary
|
iStock
Buchty po ránu
|
Česká televize
Suroviny na odpalované těsto se nejdříve "vaří," dokud nevznikne kompaktní hmota
|
Česká televize
Do hmoty se jedno po druhém zapracují vejce. Výsledkem by mělo být lehce tekuté těsto, které je potřeba nechat vychladnout.
|
Česká televize
Na plech nastříkejte pomocí cukrářského sáčku větrníky
|
Česká televize
Větrníky by měly mít mezi sebou dost místa, protože během pečení nabudou
|
Česká televize
Upečené větrníky rozkrojte pilkovým nožem
|
Česká televize
Nastříkejte na ně nejdříve vanilkový krém
|
Česká televize
A pak karamelovou šlehačku
|
Česká televize
Vršky větrníků namočte v karamelové polevě a přiklopte jimi spodní díly
|
Česká televize
Při přípravě churros pomocí cukrářského sáčku do rozpáleného oleje vytlačujte kousky těsta a smažte je dozlatova
|
Česká televize
Churros nechte odkapat na savé papírové utěrce a pak je obalte v krupicovém cukru se skořicí
|
Česká televize
Video se připravuje ...