Logo magazínu

Poctivé domácí pečivo podle Josefa Maršálka: Vyzkoušejte křupavé rohlíky, dokonalý chleba nebo dalamánky

1 / 22
Prohlédnout znovu

Poctivé domácí pečivo podle Josefa Maršálka: Vyzkoušejte křupavé rohlíky, dokonalý chleba nebo dalamánky

Domácí rohlíky | Česká televize
Domácí chleba s lahodnou a jednoduchou petrželkovou pomazánkou | Česká televize
Domácí dalamánky | Česká televize
Buchty po ránu | Česká televize
V pořadu Buchty po ránu se peklo oblíbené slané pečivo | Česká televize
Těsto na chleba přeložte ze všech stran směrem do středu | Česká televize
Utvořte bochánek a nechte ho v ošatce vykynout | Česká televize
Vykynuté těsto na chleba by mělo trochu přesahovat stěny ošatky | Česká televize
Vykynuté těsto opatrně překlopte na horký plech a ihned dejte do vyhřáté trouby | Česká televize
Čerstvě upečený chleba | Česká televize
K ještě teplému chlebu se skvěle hodí jednoduchá pomazánka ze sýru cottage | Česká televize
Těsto na rohlíky je krásně plastické. Nechte ho vykynout v míse | Česká televize
Vykynuté těsto rozdělte na osm dílů | Česká televize
Každý díl rozválejte na větší trojúhelník a srolujte směrem od širší strany ke špičce | Česká televize
Rohlíky přeneste na plech | Česká televize
Rohlíky lehce postříkejte vodou, posypejte mákem a nechte před pečením znovu vykynout | Česká televize
Z těsta na dalamánky vytvarujte koule | Česká televize
Koule těsta po stranách zploštěte a protáhněte | Česká televize
Každý dalamánek navrchu nožem nařízněte | Česká televize
Vykynuté dalamánky postříkejte vodou a posypejte semínky a fenyklem | Česká televize
Video se připravuje ...
Video se připravuje ...