Poctivé domácí pečivo podle Josefa Maršálka: Vyzkoušejte křupavé rohlíky, dokonalý chleba nebo dalamánky
5
/
22
Prohlédnout znovu
Poctivé domácí pečivo podle Josefa Maršálka: Vyzkoušejte křupavé rohlíky, dokonalý chleba nebo dalamánky
Domácí rohlíky
|
Česká televize
Domácí chleba s lahodnou a jednoduchou petrželkovou pomazánkou
|
Česká televize
Domácí dalamánky
|
Česká televize
Buchty po ránu
|
Česká televize
V pořadu Buchty po ránu se peklo oblíbené slané pečivo
|
Česká televize
Těsto na chleba přeložte ze všech stran směrem do středu
|
Česká televize
Utvořte bochánek a nechte ho v ošatce vykynout
|
Česká televize
Vykynuté těsto na chleba by mělo trochu přesahovat stěny ošatky
|
Česká televize
Vykynuté těsto opatrně překlopte na horký plech a ihned dejte do vyhřáté trouby
|
Česká televize
Čerstvě upečený chleba
|
Česká televize
K ještě teplému chlebu se skvěle hodí jednoduchá pomazánka ze sýru cottage
|
Česká televize
Těsto na rohlíky je krásně plastické. Nechte ho vykynout v míse
|
Česká televize
Vykynuté těsto rozdělte na osm dílů
|
Česká televize
Každý díl rozválejte na větší trojúhelník a srolujte směrem od širší strany ke špičce
|
Česká televize
Rohlíky přeneste na plech
|
Česká televize
Rohlíky lehce postříkejte vodou, posypejte mákem a nechte před pečením znovu vykynout
|
Česká televize
Z těsta na dalamánky vytvarujte koule
|
Česká televize
Koule těsta po stranách zploštěte a protáhněte
|
Česká televize
Každý dalamánek navrchu nožem nařízněte
|
Česká televize
Vykynuté dalamánky postříkejte vodou a posypejte semínky a fenyklem
|
Česká televize
Video se připravuje ...
Video se připravuje ...