Logo magazínu

Buřtů není nikdy dost! Co se zbylými špekáčky a klobásami, aby se nepřejedly a stále chutnaly

5 / 9
Prohlédnout znovu

Buřtů není nikdy dost! Co se zbylými špekáčky a klobásami, aby se nepřejedly a stále chutnaly

Co dělat s buřty, když na venkovní opékání není počasí? | Profimedia
Opékání špekáčků nad ohněm má své kouzlo, ale ne vždy to jde | iStock.com
Hot dog je klasika, kterou můžete vyšperkovat třeba opečenou cibulkou nebo čerstvým salátem | iStock.com
Kdo by nemiloval pizzu? | iStock.com
Buřty a klobásky sice nejsou nejzdravějším jídlem, ale občas se hřešit může | iStock.com
Pokud nezvolíte majonézovou zálivku, salát z buřty bude dietnější | iStock.com
Špekáčkové kuličky můžete upéct i v troubě | iStock.com
Video se připravuje ...
Video se připravuje ...