Logo magazínu

Odhalte konečně tajemství alobalu. Opravdu záleží na tom, jestli použijete lesklou, nebo matnou stranu?

5 / 14
Prohlédnout znovu

Odhalte konečně tajemství alobalu. Opravdu záleží na tom, jestli použijete lesklou, nebo matnou stranu?

Alobal se využívá na balení, pečení i grilování. | iStock
Alobal využijete při grilování zeleniny. | iStock
Video se připravuje ...
Proč má alobal lesklou a matnou stranu? | iStock
Video se připravuje ...
Do alobalu se často balí svačiny na výlet. Neměly by v něm ale být dlouhou dobu. | iStock
Z alobalu si můžete vyrobit misky na grilování. | iStock
Zmuchlaný alobal poslouží jako drátěnka. | iStock
V alobalu můžete péct brambory a další zeleninu nebo maso. | iStock
Výhodou alobalu je, že se snadno tvaruje a má skvělé izolační vlastnosti. | iStock
Do alobalu můžete zabalit grilované maso. Zůstane déle teplé a šťavnaté. | iStock
Alobal dokáže také naostřit nůžky. | iStock
Alobal se používá také jako podložka, na kterou odkapává šťáva při pečení v troubě. | iStock
A můžete do něj zabalit brambory nebo jinou zeleninu, které pečete v troubě nebo na grilu. | iStock