Odhalte konečně tajemství alobalu. Opravdu záleží na tom, jestli použijete lesklou nebo matnou stranu?
2
/
14
Prohlédnout znovu
Odhalte konečně tajemství alobalu. Opravdu záleží na tom, jestli použijete lesklou nebo matnou stranu?
Alobal se využívá na balení, pečení i grilování.
|
iStock
Alobal využijete při grilování zeleniny.
|
iStock
Video se připravuje ...
Proč má alobal lesklou a matnou stranu?
|
iStock
Video se připravuje ...
Do alobalu se často balí svačiny na výlet. Neměly by v něm ale být dlouhou dobu.
|
iStock
Z alobalu si můžete vyrobit misky na grilování.
|
iStock
Zmuchlaný alobal poslouží jako drátěnka.
|
iStock
V alobalu můžete péct brambory a další zeleninu nebo maso.
|
iStock
Výhodou alobalu je, že se snadno tvaruje a má skvělé izolační vlastnosti.
|
iStock
Do alobalu můžete zabalit grilované maso. Zůstane déle teplé a šťavnaté.
|
iStock
Alobal dokáže také naostřit nůžky.
|
iStock
Alobal se používá také jako podložka, na kterou odkapává šťáva při pečení v troubě.
|
iStock
A můžete do něj zabalit brambory nebo jinou zeleninu, které pečete v troubě nebo na grilu.
|
iStock