Oblíbené zákusky jako z cukrárny: Josef Maršálek radí, jak připravit lahodné makronky, laskonky i griliášové tyčinky
3
/
11
Prohlédnout znovu
Oblíbené zákusky jako z cukrárny: Josef Maršálek radí, jak připravit lahodné makronky, laskonky i griliášové tyčinky
Pistáciové makronky
|
iStock
Laskonky s citronem a bílou čokoládou
|
Česká televize
Makronky s pistáciovou ganache
|
Česká televize
Griliášové tyčinky
|
Česká televize
Tereza Bebarová a Josef Maršálek v pořadu Buchty po ránu
|
Česká televize
Video se připravuje ...
Krásně zelenou barvu dodává makronkám zelené barvivo a pistáciová pasta.
|
iStock
U makronek je velmi důležité nechat hmotu na plechu zaschnout a teprve pak ji dát péct
|
iStock
Pokud pečete makronky častěji, můžete si pořídit speciální podložku.
|
iStock
Laskonky můžete ještě ozdobit čokoládovou polevou.
|
iStock
Video se připravuje ...