Logo magazínu

Oblíbené zákusky jako z cukrárny: Josef Maršálek radí, jak připravit lahodné makronky, laskonky i griliášové tyčinky

2 / 11
Prohlédnout znovu

Oblíbené zákusky jako z cukrárny: Josef Maršálek radí, jak připravit lahodné makronky, laskonky i griliášové tyčinky

Pistáciové makronky | iStock
Laskonky s citronem a bílou čokoládou | Česká televize
Makronky s pistáciovou ganache | Česká televize
Griliášové tyčinky | Česká televize
Tereza Bebarová a Josef Maršálek v pořadu Buchty po ránu | Česká televize
Video se připravuje ...
Krásně zelenou barvu dodává makronkám zelené barvivo a pistáciová pasta. | iStock
U makronek je velmi důležité nechat hmotu na plechu zaschnout a teprve pak ji dát péct | iStock
Pokud pečete makronky častěji, můžete si pořídit speciální podložku. | iStock
Laskonky můžete ještě ozdobit čokoládovou polevou. | iStock
Video se připravuje ...