Logo magazínu

Smažené dobroty podle cukráře Josefa Maršálka: Nadýchané koblihy, vdolky bez kynutí nebo lívance s banány v karamelu

1 / 13
Prohlédnout znovu

Smažené dobroty podle cukráře Josefa Maršálka: Nadýchané koblihy, vdolky bez kynutí nebo lívance s banány v karamelu

Vdolky s tvarohem bez droždí | Česká televize
Koblihy s tvarohovým krémem | Česká televize
Kakaové lívance s karamelem a banány | Česká televize
Cukrář Josef Maršálek | profimedia.cz
Koblihy před plněním vanilkovým krémem naskládejte do mísy tak, aby hranou směřovaly nahoru. | Česká televize
Do každé koblihy udělejte nejdříve malý zářez a do něj pak nastříkejte krém. | Česká televize
Koblihy můžete plnit i marmeládou nebo povidly. | istock
Koblihy z kynutého těsta | iStock
Vdolečky můžete smažit v hrnci s olejem nebo ve fritéze. | iStock
Lívanečky můžete dělat i ze světlého těsta bez kakaa a ozdobit je nejprve banány a pak přelít. karamelem | iStock
Video se připravuje ...
Video se připravuje ...
Video se připravuje ...