Smažené dobroty podle cukráře Josefa Maršálka: Nadýchané koblihy, vdolky bez kynutí nebo lívance s banány v karamelu
2
/
13
Prohlédnout znovu
Smažené dobroty podle cukráře Josefa Maršálka: Nadýchané koblihy, vdolky bez kynutí nebo lívance s banány v karamelu
Vdolky s tvarohem bez droždí
|
Česká televize
Koblihy s tvarohovým krémem
|
Česká televize
Kakaové lívance s karamelem a banány
|
Česká televize
Cukrář Josef Maršálek
|
profimedia.cz
Koblihy před plněním vanilkovým krémem naskládejte do mísy tak, aby hranou směřovaly nahoru.
|
Česká televize
Do každé koblihy udělejte nejdříve malý zářez a do něj pak nastříkejte krém.
|
Česká televize
Koblihy můžete plnit i marmeládou nebo povidly.
|
istock
Koblihy z kynutého těsta
|
iStock
Vdolečky můžete smažit v hrnci s olejem nebo ve fritéze.
|
iStock
Lívanečky můžete dělat i ze světlého těsta bez kakaa a ozdobit je nejprve banány a pak přelít. karamelem
|
iStock
Video se připravuje ...
Video se připravuje ...
Video se připravuje ...