Logo magazínu

Čokoládové dezerty podle Josefa Maršálka: Oslaďte si život lahodnými řezy, nadýchanou pěnou nebo brownies

1 / 14
Prohlédnout znovu

Čokoládové dezerty podle Josefa Maršálka: Oslaďte si život lahodnými řezy, nadýchanou pěnou nebo brownies

Buchty po ránu – čokoláda | David Kundrát/Czech News Center/CNC/Profimedia, Česká televize
Josef Maršálek a Tereza Bebarová v pořadu Buchty po ránu | Eva Koňaříková, Česká televize
Čokoládové brownies s lískovými oříšky | Eva Koňaříková, Česká televize
Čokoládové brownies s lískovými oříšky | Eva Koňaříková, Česká televize
Brownies se dají udělat i s bílou čokoládou | iStock
Čokoládové řezy | Česká televize
Čokoládové řezy | Česká televize
Na pečení jsou ideální čokoládové pecky, můžete ale použít i klasickou tabulkovou čokoládu. rozlámanou nebo nasekanou na kousky | iStock
Čokoládová pěna se sušenkami a ovocem | Česká televize
Mleté pistácie můžete nahradit jinými oříšky – lískovými, vlašskými, pekanovými nebo třeba mandlemi. | iStock
Čokoládovou pěnu si můžete ozdobit podle vlastní chuti. | iStock
Čokoládová pěna | iStock
Video se připravuje ...
Video se připravuje ...