Logo magazínu

Cukrář Josef Maršálek radí, jak využít zbylé bílky: Upečte z nich roládu, sladký chlebíček nebo sněhové ježky

1 / 17
Prohlédnout znovu

Cukrář Josef Maršálek radí, jak využít zbylé bílky: Upečte z nich roládu, sladký chlebíček nebo sněhové ježky

Josef Maršálek nabídl tentokrát sladké recepty ze zbylých bílků. | David Kundrát/Czech News Center/CNC/Profimedia, Česká televize
Cukrář Josef Maršálek má v zásobě spoustu skvělých a prověřených receptů. | profimedia.cz
Josef Maršálek a Tereza Bebarová uvádějí pořad Buchty po ránu, který vysílá vždy v neděli ráno Česká televize. | Česká televize
Bílková roláda | Česká televize
Do čokoládového krému ganache použijte čokoládové pecky nebo nasekanou bílou čokoládu. | iStock
Bílková roláda je krásně lehoučká a můžete ji naplnit třeba i šlehačkou a ovocem. | iStock
Bílková roláda se šlehačkou a jahodami | iStock
Bílková roláda se šlehačkou a jahodami | iStock
Bílková roláda s malinami | iStock
Bílkový biskupský chlebíček | Česká televize
Biskupský chlebíček je výborný i bez polevy, pokud ho rychle sníte. | profimedia.cz
Biskupský chlebíček ještě polijte čokoládovou polevou, aby neosychal a zůstal šťavnatý. | iStock
Na polevu je ideální použít čokoládu v podobě pecek. | iStock
Sněhoví ježci s pařížskou šlehačkou | Česká televize
Místo ježků můžete ze sněhové hmoty dělat klasická kolečka. | iStock
Ježky nebo jiné tvary ze sněhové hmoty můžete naplnit i klasickou šlehačkou. | iStock
Video se připravuje ...