Cukrář Josef Maršálek radí, jak využít zbylé bílky: Upečte z nich roládu, sladký chlebíček nebo sněhové ježky
2
/
17
Prohlédnout znovu
Cukrář Josef Maršálek radí, jak využít zbylé bílky: Upečte z nich roládu, sladký chlebíček nebo sněhové ježky
Josef Maršálek nabídl tentokrát sladké recepty ze zbylých bílků.
|
David Kundrát/Czech News Center/CNC/Profimedia, Česká televize
Cukrář Josef Maršálek má v zásobě spoustu skvělých a prověřených receptů.
|
profimedia.cz
Josef Maršálek a Tereza Bebarová uvádějí pořad Buchty po ránu, který vysílá vždy v neděli ráno Česká televize.
|
Česká televize
Bílková roláda
|
Česká televize
Do čokoládového krému ganache použijte čokoládové pecky nebo nasekanou bílou čokoládu.
|
iStock
Bílková roláda je krásně lehoučká a můžete ji naplnit třeba i šlehačkou a ovocem.
|
iStock
Bílková roláda se šlehačkou a jahodami
|
iStock
Bílková roláda se šlehačkou a jahodami
|
iStock
Bílková roláda s malinami
|
iStock
Bílkový biskupský chlebíček
|
Česká televize
Biskupský chlebíček je výborný i bez polevy, pokud ho rychle sníte.
|
profimedia.cz
Biskupský chlebíček ještě polijte čokoládovou polevou, aby neosychal a zůstal šťavnatý.
|
iStock
Na polevu je ideální použít čokoládu v podobě pecek.
|
iStock
Sněhoví ježci s pařížskou šlehačkou
|
Česká televize
Místo ježků můžete ze sněhové hmoty dělat klasická kolečka.
|
iStock
Ježky nebo jiné tvary ze sněhové hmoty můžete naplnit i klasickou šlehačkou.
|
iStock
Video se připravuje ...