Retro podle cukráře Josefa Maršálka: Upečte si žemlovku jeho babičky, buchtičky se šodó nebo jahelník
2
/
14
Prohlédnout znovu
Retro podle cukráře Josefa Maršálka: Upečte si žemlovku jeho babičky, buchtičky se šodó nebo jahelník
Josef Maršálek a jeho recepty v pořadu Buchty po ránu
|
Česká televize, David Kundrát/Czech News Center/CNC/Profimedia
Josef Maršálek a Tereza Bebarová uvádějí pořad Buchty po ránu, který vysílá vždy v neděli ráno Česká televize.
|
Česká televize
Josef Maršálek má v zásobě spoustu skvělých receptů
|
David Kundrát/Czech News Center /CNC /Profimedia
Buchtičky se šodó
|
Česká televize
Buchtičky s vanilkovou omáčkou patří mezi nejoblíbenější sladká jídla, doplnit je můžeme i drobným čerstvým ovocem.
|
F.O.O.D.
Kynuté buchtičky dělejte hodně malé a skládejte je do pekáčku těsně vedle sebe, aby nakynuly směrem nahoru a ne do stran.
|
iStock
Žemlovka
|
Česká televize
Žemlovka se dá udělat i ze zbylé vánočky…
|
F.O.O.D.
…nebo z toastového chleba
|
iStock
Jahelník se švestkami
|
Česká televize
Jáhly jsou skvělá bezlepková potravina. Musí se jen před přípravou krátce povařit ve vodě, aby nebyly hořké.
|
iStock
Rýžový nákyp se skořicí a švestkami
|
F.O.O.D.
Video se připravuje ...
Video se připravuje ...