Logo magazínu

Retro podle cukráře Josefa Maršálka: Upečte si žemlovku jeho babičky, buchtičky se šodó nebo jahelník

1 / 14
Prohlédnout znovu

Retro podle cukráře Josefa Maršálka: Upečte si žemlovku jeho babičky, buchtičky se šodó nebo jahelník

Josef Maršálek a jeho recepty v pořadu Buchty po ránu | Česká televize, David Kundrát/Czech News Center/CNC/Profimedia
Josef Maršálek a Tereza Bebarová uvádějí pořad Buchty po ránu, který vysílá vždy v neděli ráno Česká televize. | Česká televize
Josef Maršálek má v zásobě spoustu skvělých receptů | David Kundrát/Czech News Center /CNC /Profimedia
Buchtičky se šodó | Česká televize
Buchtičky s vanilkovou omáčkou patří mezi nejoblíbenější sladká jídla, doplnit je můžeme i drobným čerstvým ovocem. | F.O.O.D.
Kynuté buchtičky dělejte hodně malé a skládejte je do pekáčku těsně vedle sebe, aby nakynuly směrem nahoru a ne do stran. | iStock
Žemlovka | Česká televize
Žemlovka se dá udělat i ze zbylé vánočky… | F.O.O.D.
…nebo z toastového chleba | iStock
Jahelník se švestkami | Česká televize
Jáhly jsou skvělá bezlepková potravina. Musí se jen před přípravou krátce povařit ve vodě, aby nebyly hořké. | iStock
Rýžový nákyp se skořicí a švestkami | F.O.O.D.
Video se připravuje ...
Video se připravuje ...