Vaříme a pečeme ze zásob: Skvělé jídlo se dá udělat i ze zbytků v ledničce nebo konzerv ve spíži
1
/
16
Prohlédnout znovu
Vaříme a pečeme ze zásob: Skvělé jídlo se dá udělat i ze zbytků v ledničce nebo konzerv ve spíži
Zapečené sterilované fazole
|
Stockfood.com
Tuňáka z konzervy využijete i do salátu
|
istock
Video se připravuje ...
Špagety s tuňákem
|
Stockfood.com
Kořeněná rýže s tuňákem
|
F.O.O.D.
Fazole využijete i do chilli con carne
|
iStock
Nebo do burrita
|
iStock
Žemlovka z toastového chleba
|
iStock
Zbylý toastový chleba se hodí na přípravu sladkých francouzských toastů
|
iStock
Ze zbylého toastového chleba se dají udělat vynikající smaženky s pečenou zeleninou
|
F.O.O.D.
Lokše z vařených brambor
|
iStock
Plněné knedlíky ze zbylých brambor
|
F.O.O.D.
Bramborové placky s brokolicí a pórkem
|
F.O.O.D.
Rýžová kaše s kompotovanými višněmi
|
Stockfood.com
Frittata se zbylou vařenou rýží a hráškem
|
F.O.O.D.
Cuketové muffiny z vařené rýže
|
F.O.O.D.