Logo magazínu

Vaříme a pečeme ze zásob: Skvělé jídlo se dá udělat i ze zbytků v ledničce nebo konzerv ve spíži

1 / 16
Prohlédnout znovu

Vaříme a pečeme ze zásob: Skvělé jídlo se dá udělat i ze zbytků v ledničce nebo konzerv ve spíži

Zapečené sterilované fazole | Stockfood.com
Tuňáka z konzervy využijete i do salátu | istock
Video se připravuje ...
Špagety s tuňákem | Stockfood.com
Kořeněná rýže s tuňákem | F.O.O.D.
Fazole využijete i do chilli con carne | iStock
Nebo do burrita | iStock
Žemlovka z toastového chleba | iStock
Zbylý toastový chleba se hodí na přípravu sladkých francouzských toastů | iStock
Ze zbylého toastového chleba se dají udělat vynikající smaženky s pečenou zeleninou | F.O.O.D.
Lokše z vařených brambor | iStock
Plněné knedlíky ze zbylých brambor | F.O.O.D.
Bramborové placky s brokolicí a pórkem | F.O.O.D.
Rýžová kaše s kompotovanými višněmi | Stockfood.com
Frittata se zbylou vařenou rýží a hráškem | F.O.O.D.
Cuketové muffiny z vařené rýže | F.O.O.D.