Rýmovník není jen na rýmu. Jak ho můžete využít při vaření?
3
/
15
Prohlédnout znovu
Rýmovník není jen na rýmu. Jak ho můžete využít při vaření?
Máte doma rýmovník?
|
iStock
Lístky rýmovníku jsou hodně dužnaté a nejde je usušit
|
iStock
Sirup z rýmovníku
|
iStock
Příprava rýmovníku na nevařený sirup
|
iStock
Čaj z rýmovníku se chutí podobá mátovému nebo meduňkovému
|
iStock
Čaj se dělá z čerstvých lístků rýmovníku
|
iStock
Rýmovník lze použít všude tam, kde se hodí šalvěj, například do masové rolády
|
iStock
Rozmixovaný rýmovník s trochou vody lze přidávat do smoothie
|
iStock
Pro uvolnění aromatických silic můžete lístky rýmovníku před použitím podrtit v hmoždíři
|
iStock
Louhováním lístků rýmovníku v čistém alkoholu lze připravit léčivou tinkturu na drobné ranky nebo pupínky
|
iStock
Sirup z rýmovníku
|
iStock
Příprava sirupu z rýmovníku
|
iStock
Rýmovník roste velmi rychle a je nenáročný na pěstování
|
iStock
Rýmovník můžete snadno množit
|
iStock
Video se připravuje ...