Logo magazínu

Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky

1 / 26
Prohlédnout znovu

Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky

Rybíz se vyznačuje sladkokyselou chutí. | istock
Rybíz je skvělé letní ovoce. | istock
Černý rybíz je ještě zdravější než červený. | iStock
Kuličky rybízu snadno oberete ze stonků pomocí vidličky. | iStock
Zmrazit můžete kuličky i celé stonky. | iStock
Rybízový koláč nemusí být jen z červeného rybízu. | iStock
Znáte rybíz na způsob brusinek? | iStock
Rybízová zavařenina má příjemně nakyslou chuť. | iStock
Třešňovo-rybízový džem je skvělý třeba k palačinkám. | istock
Rybízový kompot | iStock
Rybízový sirup | iStock
Rybízový koláč s tvarohem a drobenkou je vláčný a hotový za 30 minut. | istock
Rybízový koláč s tvarohem a drobenkou | istock
Video se připravuje ...
Rybízový koláč s drobenkou je zaručený úspěch. | istock
Mřížkový koláč s tvarohem a rybízem | Kulinární studio MAFRA/ Imagefood BM/Profimedia
Rybízový koláč s polevou | istock
Bleskový rybízový koláč s polevou máte hotový do půl hodiny. | istock
Rybízový koláč se zakysanou smetanou | F.O.O.D.
Rybízové muffiny | shutterstock.com
Rybízové muffiny jsou sladké a kyselé zároveň. | iStock
Video se připravuje ...
Rybízovou limonádu si zamilujete vy i děti. | iStock
Pokud máte rybízu nadbytek, připravte rybízové víno. | istock
Rybízové víno je jedním z nejchutnějších ovocných vín. | istock
Rybíz je velmi dekorativní a můžete ho použít na ozdobení řady dezertů. | iStock