Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
3
/
26
Prohlédnout znovu
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Rybíz se vyznačuje sladkokyselou chutí.
|
istock
Rybíz je skvělé letní ovoce.
|
istock
Černý rybíz je ještě zdravější než červený.
|
iStock
Kuličky rybízu snadno oberete ze stonků pomocí vidličky.
|
iStock
Zmrazit můžete kuličky i celé stonky.
|
iStock
Rybízový koláč nemusí být jen z červeného rybízu.
|
iStock
Znáte rybíz na způsob brusinek?
|
iStock
Rybízová zavařenina má příjemně nakyslou chuť.
|
iStock
Třešňovo-rybízový džem je skvělý třeba k palačinkám.
|
istock
Rybízový kompot
|
iStock
Rybízový sirup
|
iStock
Rybízový koláč s tvarohem a drobenkou je vláčný a hotový za 30 minut.
|
istock
Rybízový koláč s tvarohem a drobenkou
|
istock
Video se připravuje ...
Rybízový koláč s drobenkou je zaručený úspěch.
|
istock
Mřížkový koláč s tvarohem a rybízem
|
Kulinární studio MAFRA/ Imagefood BM/Profimedia
Rybízový koláč s polevou
|
istock
Bleskový rybízový koláč s polevou máte hotový do půl hodiny.
|
istock
Rybízový koláč se zakysanou smetanou
|
F.O.O.D.
Rybízové muffiny
|
shutterstock.com
Rybízové muffiny jsou sladké a kyselé zároveň.
|
iStock
Video se připravuje ...
Rybízovou limonádu si zamilujete vy i děti.
|
iStock
Pokud máte rybízu nadbytek, připravte rybízové víno.
|
istock
Rybízové víno je jedním z nejchutnějších ovocných vín.
|
istock
Rybíz je velmi dekorativní a můžete ho použít na ozdobení řady dezertů.
|
iStock