Logo magazínu

Trápí vás o svátcích nepříjemné pálení žáhy? Vymačkejte brambory a nelehejte si!

4 / 14
Prohlédnout znovu

Trápí vás o svátcích nepříjemné pálení žáhy? Vymačkejte brambory a nelehejte si!

Pálení žáhy | iStock
Pálení žáhy způsobuje obsah žaludku, který se vrací zpět | iStock
Pálení žáhy může způsobit i větší porce smaženého kapra se salátem a skleničkou vína | iStock
Pozor na řízek | iStock
Pálení žáhy podporují hodně kořeněná jídla | iStock
Od pálení uleví kefír. | iStock
Dejte si pár nesolených mandlí | iStock
Pomůže cucání lžičky medu | iStock
Účinným prostředkem na pálení žáhy je šťáva vymačkaná ze syrových nastrouhaných brambor | iStock
Na pálení žáhy pomáhá voda s trochou citronu, zázvor nebo kurkuma | iStock
Video se připravuje ...
Při pálení žáhy můžete pomalu žvýkat anýz | iStock
Kousat můžete i kmín. | iStock
Video se připravuje ...