Česká klasika, nebo vietnamská kuchyně? Nejdůležitější je zdravá a vyvážená strava, říká Kamila Rundusová

Česká klasika, nebo vietnamská kuchyně? Nejdůležitější je zdravá a vyvážená strava, říká Kamila Rundusová
Nejbarevnější kuchařka od Kamily Rundusové • Autor: nejbarevnejsikucharka.cz
12. ledna 2018 • 10:36

Talentovaná kuchařka, blogerka a nově i autorka Nejbarevnější kuchařky, to je Kamila Rundusová alias Kamu. Procestovala svět, miluje asijská jídla a vařila v restauraci Jamieho Olivera. Jaký je její názor na českou kuchyni a které pokrmy si dopřává nejraději? 

Napadlo vás někdy, kolik tuku obsahuje jedna porce svíčkové? A jak jsou na tom profesionální česká gastronomie a její podmínky pro kuchaře v porovnání se zahraničím? Podívejte se na exkluzivní rozhovor s Kamilou Rundusovou, ve kterém hodnotí českou kuchyni i gastronomické zážitky ze svých cest. Video pro Info.cz naleznete na začátku článku.

Koncem roku vydala Kamila Rundusová Nejbarevnější kuchařku, která je skvělá jako příručka pro vášnivé cestovatele a každého, kdo rád objeví něco nového a nebojí se experimentu. Najdete v ní plno autentických receptů, které autorka posbírala přímo od místních kuchařů a kuchařek, z vietnamské, mexické, čínské, korejské či peruánské kuchyně. Kamila Rundusová nejenže vařila snad na všech kontinentech, ale může se pochlubit i zkušenostmi u Jamieho Olivera v Londýně, z pražské michelinské La Degustation Boheme Bourgeoise nebo vlastním cestopisným dokumentárním seriálem o vaření pro Českou televizi.

Nejbarevnější kuchařka. Autor: Kamila Rundusová - Kamu. Tuto 460stránkovou kuchařku pořídíte za 990 korun.

Nejbarevnější kuchařka od Kamily Rundusové Nejbarevnější kuchařka od Kamily Rundusové • Autor: nejbarevnejsikucharka.cz

Autor: Jarmila Červená