Logo magazínu

Nejlepší recepty na vánoční punč: Připravte si tradiční nealkoholický, jasmínový nebo orientální

4 / 12
Prohlédnout znovu

Nejlepší recepty na vánoční punč: Připravte si tradiční nealkoholický, jasmínový nebo orientální

Vánoční punč | iStock
Vánoční punč s kořením a pomerančem | iStock
Do punče se kromě alkoholu přidává i koření a ovoce | iStock
Nealkoholický ovocný punč | iStock
Punč s alkoholem by se nikdy neměl vařit, jen zahřívat, aby z něj alkohol nevyprchal | iStock
Koření je důležité, většinou se používá skořice, hřebíček, kardamom nebo anýz | iStock
Na oslazení punče lze použít i zkrystalizovaný cukr na dřívku zvaný kandys | iStock
Tmavý kandys má příjemně karamelovou příchuť | iStock
Základem punče bývá červené nebo bílé víno | iStock
Kromě vína se používá také rum | iStock
Video se připravuje ...
Video se připravuje ...