Logo magazínu

Nejlepší jahodové knedlíky: Tvarohové, kynuté, odpalované i bez koulení

4 / 12
Prohlédnout znovu

Nejlepší jahodové knedlíky: Tvarohové, kynuté, odpalované i bez koulení

Jahodové knedlíky z tvarohového těsta | iStock
Jahodová klasika – knedlíky posypané tvarohem a cukrem a přelité máslem. | iStock
Z těsta můžete udělat i neplněné knedlíky a podávat je s jahodovou omáčkou. | iStock
Když budete jahodové knedlíky podávat jako dezert, obalte je v nasucho opražených mletých oříšcích | iStock
Na knedlíky se snažte vybrat přibližně stejně velké jahody a po umytí je dobře osušte. | iStock
Knedlíky mohou být i neplněné, podávané s jahodovou omáčkou | iStock
Kynuté jahodové knedlíky jsou skvělé posypané strouhaným tvarohem a cukrem a přelité rozpuštěným máslem. | iStock
Z kynutého těsta můžete udělat jeden větší dezertní knedlík. | iStock
Kynuté jahodové knedlíky se smetanou, cukrem a mletou skořicí | iStock
Jahodové knedlíky můžete udělat i z odpalovaného těsta | iStock
Jahodové knedlíky můžete místo posypání tvarohem přelít vanilkovou omáčkou | iStock
Video se připravuje ...