Logo magazínu

Kořenová zelenina: Královna zimní kuchyně, která výtečně chutná, ale nevyčerpá vaši peněženku

1 / 10
Prohlédnout znovu

Kořenová zelenina: Královna zimní kuchyně, která výtečně chutná, ale nevyčerpá vaši peněženku

Mrkvový krém se zázvorem a chilli je jako stvořený do zimní kuchyně | F.O.O.D.
Celerové karbanátky si nejlépe vychutnáte se zeleninovým salátem | iStock
Silné vývary z morkových kostí a kořenové zeleniny jsou základem mnoha pokrmů | iStock
Na pomazánce z pečeného celeru si pochutná celá rodina | F.O.O.D.
Celer se kromě mrkve a kořenové petržele přidává také do základu oblíbené svíčkové omáčky | iStock
Mrkvový krém s kurkumou a fetou je gurmánským zážitkem | F.O.O.D.
Červená řepa má své uplatnění ve slané i sladké kuchyni | iStock
Čočkovým salátem s pečenou mrkví a petrželí uctíte i vegetariány | F.O.O.D.
Výtečnou přílohou ke kuřecím nudličkám je pyré z mrkve a pastináku | iStock
Nať z kořenové petržele dodá polévce úžasné aroma | iStock