Kořenová zelenina: Královna zimní kuchyně, která výtečně chutná, ale nevyčerpá vaši peněženku
3
/
10
Prohlédnout znovu
Kořenová zelenina: Královna zimní kuchyně, která výtečně chutná, ale nevyčerpá vaši peněženku
Mrkvový krém se zázvorem a chilli je jako stvořený do zimní kuchyně
|
F.O.O.D.
Celerové karbanátky si nejlépe vychutnáte se zeleninovým salátem
|
iStock
Silné vývary z morkových kostí a kořenové zeleniny jsou základem mnoha pokrmů
|
iStock
Na pomazánce z pečeného celeru si pochutná celá rodina
|
F.O.O.D.
Celer se kromě mrkve a kořenové petržele přidává také do základu oblíbené svíčkové omáčky
|
iStock
Mrkvový krém s kurkumou a fetou je gurmánským zážitkem
|
F.O.O.D.
Červená řepa má své uplatnění ve slané i sladké kuchyni
|
iStock
Čočkovým salátem s pečenou mrkví a petrželí uctíte i vegetariány
|
F.O.O.D.
Výtečnou přílohou ke kuřecím nudličkám je pyré z mrkve a pastináku
|
iStock
Nať z kořenové petržele dodá polévce úžasné aroma
|
iStock