Recepty z lilku: Grilovaný v marinádě, dip k masu i tatarák
1
/
9
Prohlédnout znovu
Recepty z lilku: Grilovaný v marinádě, dip k masu i tatarák
Nejlepší svačina? Čerstvý chleba a plátek grilovaného lilku
|
istock
Palestinská dobrota maqlubi je tradičně s jehněčím, ale skvěle chutná i vegetariánská
|
istock
Je jedno, jestli raději lilek půlíte a plníte, nebo krájíte na kolečka – zapečený chutná vždycky
|
istock
Grilovaný lilek se hodí výborně i do burgerů
|
istock
Lilkový dip chutná jako pomazánka i k masu
|
istock
Grilovaný lilek v marinádě je skvělý k masu i pečivu
|
iStock
Lilek můžete dát opéct i do trouby na plech
|
iStock
Zapečený lilek s parmazánem může být efektivní součástí talíře
|
iStock
Do zapečených lilků s parmazánem můžete přidat i mleté hovězí maso
|
iStock