Logo magazínu

Recepty z lilku: Grilovaný v marinádě, dip k masu i tatarák

4 / 9
Prohlédnout znovu

Recepty z lilku: Grilovaný v marinádě, dip k masu i tatarák

Nejlepší svačina? Čerstvý chleba a plátek grilovaného lilku | istock
Palestinská dobrota maqlubi je tradičně s jehněčím, ale skvěle chutná i vegetariánská | istock
Je jedno, jestli raději lilek půlíte a plníte, nebo krájíte na kolečka – zapečený chutná vždycky | istock
Grilovaný lilek se hodí výborně i do burgerů | istock
Lilkový dip chutná jako pomazánka i k masu | istock
Grilovaný lilek v marinádě je skvělý k masu i pečivu | iStock
Lilek můžete dát opéct i do trouby na plech | iStock
Zapečený lilek s parmazánem může být efektivní součástí talíře | iStock
Do zapečených lilků s parmazánem můžete přidat i mleté hovězí maso | iStock