Logo magazínu

Linecké těsto a tajemství jeho neodolatelné křehkosti

2 / 14
Prohlédnout znovu

Linecké těsto a tajemství jeho neodolatelné křehkosti

Video se připravuje ...
Video se připravuje ...
Linecké sušenky chutnají báječně naplněné jak rybízovou zavařeninou, tak citronovým krémem | F.O.O.D.
Máslo na linecké těsto musí být vychlazené | iStock
Linecké těsto můžete připravit také např. z jemně mleté špaldové mouky | iStock
Mandlovo-citronové linecké sušenky ozdobené čokoládou a pistáciemi | F.O.O.D.
Do tmavého lineckého těsta s ořechy se často přidává mletá skořice nebo muškátový oříšek | iStock
Žloutky linecké těsto krásně zvláční | iStock
Dřeň z vanilkového lusku těsto úžasně provoní | iStock
Linecké cukroví je možné připravit také v bezlepkové variantě | F.O.O.D.
Linecké cukroví potažené čokoládovou polevou chutná báječně | iStock
Vlašské ořechy se výtečně hodí do těst i náplní | iStock
Pro lepší aroma vyzkoušejte do lineckého těsta přidat čerstvě nastrouhanou citronovou kůru | iStock
Výtečně chutná také makové linecké | iStock