Logo magazínu

Rebarborový koláč, džem i crumble: Tyhle recepty vás dostanou

1 / 15
Prohlédnout znovu

Rebarborový koláč, džem i crumble: Tyhle recepty vás dostanou

Kyselá rebarbora skvěle ladí s jahodami | profimedia
Video se připravuje ...
Rebarborový crumble s křupavou posypkou může být i součástí nedělní snídaně | shutterstock.com
Z listového těsta můžete vytvořit i efektivní gallety | profimedia
Opečené špičky sladkého sněhu z bílků budou vypadat dokonale na sváteční tabuli | profimedia
Rebarborový koláč s drobenkou můžete rozdělit na porce již před pečením a udělat pro každého malý koláček | profimedia
Francouzský rebarborový koláč s krémem z vajec a smetany je klasika francouzských pâtisserií | Profimedia
Rebarboru nemusíte krájet na kousky, dobře vypadají i několikacentimetrové špalíčky | iStock
Sezóna rebarbory trvá jen chvíli | iStock
Mezi klasiku patří koláče se sněhem | iStock
Džem z rebarbory skvěle doplní sladký ananas nebo jahody | iStock
Rebarbory je na přípravu koláče na celý plech často potřeba větší množství než jeden svazek, proto kupte raději svazky dva | iStock
S revení budou výborně chutnat i muffiny | iStock
Dort s rebarborou a sněhem z bílků nezklame | profimedia
Gallety můžete připravit i ze zbylého křehkého těsta | iStock