Logo magazínu

Co se starým pečivem? Tipy, jak z něj vykouzlit svačinu, oběd i večeři

2 / 13
Prohlédnout znovu

Co se starým pečivem? Tipy, jak z něj vykouzlit svačinu, oběd i večeři

Žemlovku můžeme snadno obměnit a připravit ji např. s rebarborou, hruškami nebo banány | iStock
Snídani v podobě francouzského toastu si můžete dopřát i v pracovním týdnu, příprava je snadná a rychlá | iStock
Žemlovka s jablky a hruškami | F.O.O.D.
žemlovka z vánočky | F.O.O.D.
Video se připravuje ...
Kartouzské koblížky se šodó | F.O.O.D.
Krémové polévky skvěle doplní křupavé krutony | iStock
šišky se strouhankou | F.O.O.D.
Houskové knedlíky jsou v české kuchyni oblíbenou přílohou | iStock
Arancini jsou sicilskou specialitou, kterou si můžete připravit snadno i doma | iStock
Proužky portobello ve strouhance | F.O.O.D.
Video se připravuje ...
Zapečené brambory se sýrovou strouhankou | F.O.O.D.