Co se starým pečivem a jak z něj vykouzlit svačinu, oběd či večeři? Máme odpověď!
5
/
11
Prohlédnout znovu
Co se starým pečivem a jak z něj vykouzlit svačinu, oběd či večeři? Máme odpověď!
Ani drobek nazmar
|
iStock
Snídani v podobě francouzského toastu si můžete dopřát i v pracovním týdnu, příprava je snadná a rychlá
|
iStock
Žemlovku můžeme snadno obměnit a připravit ji např. s rebarborou, hruškami nebo banány
|
iStock
Žemlovka s jablky a hruškami
|
F.O.O.D.
žemlovka z vánočky
|
F.O.O.D.
Krémové polévky skvěle doplní křupavé krutony
|
iStock
šišky se strouhankou
|
F.O.O.D.
Houskové knedlíky jsou v české kuchyni oblíbenou přílohou
|
iStock
Arancini jsou sicilskou specialitou, kterou si můžete připravit snadno i doma
|
iStock
Proužky portobello ve strouhance
|
F.O.O.D.
Zapečené brambory se sýrovou strouhankou
|
F.O.O.D.