Vepřové koleno navrchu křupavé a uvnitř šťavnaté s pikantní křenovou remuládou podle Koko
2
/
10
Prohlédnout znovu
Vepřové koleno navrchu křupavé a uvnitř šťavnaté s pikantní křenovou remuládou podle Koko
Pečené vepřové koleno je klasika české kuchyně
|
Mall TV
Maso můžete zvolit buď menší přední, nebo větší zadní koleno, vždy by ale mělo být s kůží a kostí
|
Mall TV
Příprava vepřového kolene je velmi jednoduchá
|
Mall TV
Maso vydatně posolte
|
iStock
Maso můžete také opepřit
|
iStock
Maso před pečením pořádně potřete olivovým olejem
|
iStock
Díky křenu je remuláda pikantní
|
iStock
Dijonská hořčice dodá remuládě nevšední chuť
|
iStock
Majonéza remuládu zjemní
|
iStock
Koleno servírujte s chlebem
|
iStock