Logo magazínu

Vepřové koleno navrchu křupavé a uvnitř šťavnaté s pikantní křenovou remuládou podle Koko

1 / 10
Prohlédnout znovu

Vepřové koleno navrchu křupavé a uvnitř šťavnaté s pikantní křenovou remuládou podle Koko

Pečené vepřové koleno je klasika české kuchyně | Mall TV
Maso můžete zvolit buď menší přední, nebo větší zadní koleno, vždy by ale mělo být s kůží a kostí | Mall TV
Příprava vepřového kolene je velmi jednoduchá | Mall TV
Maso vydatně posolte | iStock
Maso můžete také opepřit | iStock
Maso před pečením pořádně potřete olivovým olejem | iStock
Díky křenu je remuláda pikantní | iStock
Dijonská hořčice dodá remuládě nevšední chuť | iStock
Majonéza remuládu zjemní | iStock
Koleno servírujte s chlebem | iStock